Kosten advocaat

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Pro deo advocaat

Onze advocaten werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, beter bekend als een pro deo advocaat. Dit betekent dat de kosten van rechtsbijstand (grotendeels) worden vergoed door de Staat.

Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van uw inkomen en vermogen twee jaar terug. Wanneer u verwacht dat u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, zal de advocaat op basis van uw burgerservicenummer (BSN) en uw personalia een aanvraag indienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. De Raad zal de aanvraag beoordelen aan de hand van de bij de Belastingdienst bekende gegevens. U moet hiervoor dus zelf niets te doen. De advocaat regelt voor u de aanvraag.

> Meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand (inkomens- en vermogensgrenzen)

Betalend: slechts € 150,00 excl. BTW per uur

Komt u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking, dan hanteren de bij ons netwerk aangesloten advocaten een tarief van slechts € 150,00 excl. BTW per uur. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website, en welk honorarium beduidend lager ligt dan het gebruikelijke tarief dat de advocaten rekenen. Nergens anders vindt u gespecialiseerde rechtsbijstand voor zulke lage tarieven!

Gemiddeld genomen moet u rekening houden met ongeveer 10 uur werk. Wij realiseren ons dat wij hiermee niet het goedkoopst zijn, maar dit komt met name omdat wij meer tijd en aandacht besteden aan uw zaak teneinde de kans op teruggave te vergroten. Bij ons staat de kwaliteit en een goede voorbereiding voorop! Dit zien wij weer wel terug in onze succesrate: in 90% van alle zaken lukt het onze advocaten om het rijbewijs eerder terug te krijgen.

Netwerk gespecialiseerde advocaten

Wij werken met een netwerk van gespecialiseerde advocaten. Zodoende is er altijd een advocaat beschikbaar die uw zaak direct kan oppakken. Hierdoor zijn wij in staat om, binnen 24 tot 48 uren nadat uw rijbewijs is ingevorderd, al een klaagschrift in te dienen bij de rechtbank.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden