Uitgebreid klaagschrift bij ingevorderd rijbewijs na alcohol

In ons doel om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen, laten wij niets aan het toeval over. Wij maken gebruik van een unieke strategie. Waar andere advocatenkantoren volstaan met een standaard klaagschrift van nauwelijks een pagina (1 A-4), nemen de bij ons netwerk aangesloten advocaten echt de tijd voor het opstellen van het klaagschrift. Een uitgebreid klaagschrift van 3 tot 5 pagina's dat volledig op uw situatie is geschreven is niet meer dan gebruikelijk bij ons. Wij besteden echt de noodzakelijke tijd en aandacht aan uw zaak!

Waarom een uitgebreid klaagschrift?

Ons doel is om de rechter te overtuigen dat u het rijbewijs terug moet krijgen en daar moet je niet mee wachten tot aan de zitting. Een rechter bereidt zich al voor de zitting voor op een zaak. Dan heeft de rechter al 75% van zijn beslissing genomen op basis van het voorliggend dossier, waar het klaagschrift dan ook onderdeel van uitmaakt. Juist daarom is het belangrijk dat het klaagschrift echt alle argumenten bevat die tot teruggave kunnen leiden.

Persoonlijk klaagschrift

De klaagschriften worden altijd volledig op uw persoonlijke situatie afgestemd. Iedere situatie is uniek en iedere situatie vraagt weer om andere argumenten. Wij verdiepen ons in uw situatie en zetten de door u aangedragen informatie om in kansrijke argumenten om uw rijbewijs terug te krijgen.

Kosten klaagschrift

Wij werken met een scherp uurtarief van € 135,00 excl. BTW. Gemiddeld genomen moet u rekening houden met ongeveer 10 uur werk voor de volledige procedure:

  • opstellen en indienen van het klaagschrift
  • opvragen dossier en controleren of politie de voorschriften voor het alcoholonderzoek heeft nageleefd
  • uitstekende voorbereiding op de zitting
  • bijstand tijdens de zitting

Wij realiseren ons dat wij hiermee niet het goedkoopst zijn, maar dit komt met name omdat wij meer tijd en aandacht besteden aan uw zaak teneinde de kans op teruggave te vergroten. Bij ons staat de kwaliteit en een goede voorbereiding voorop! Dit zien wij weer wel terug in onze succesrate: in 90% van alle zaken lukt het onze advocaten om het rijbewijs eerder terug te krijgen.

Aanmeldformulier uitgebreid klaagschrift door advocaat

Zelf naar de zitting?

U kunt er ook voor kiezen om alleen een uitgebreid, volledig op uw situatie toegespitst, klaagschrift door een advocaat te laten opstellen. U gaat dan zelf naar de zitting en vraagt zelf het strafdossier op. Wanneer u enkel wenst dat de advocaat een klaagschrift voor u opstelt, kunnen we u dit aanbieden voor een scherp tarief van € 475,00 excl. BTW.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden