Binnen 14 dagen rijbewijs terug!

Als uw rijbewijs is ingevorderd, wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk terug. Wij kunnen u hierbij helpen. Als u de zaak vandaag nog bij ons aanmeldt, kunnen wij binnen 1 a 2 werkdagen voor u een klaagschrift opstellen. Wij werken met een groot netwerk van gespecialiseerde advocaten door het land. Er is altijd wel een gespecialiseerde advocaat die snel voor u een klaagschrift kan indienen bij de rechtbank.

Zitting binnen 14 dagen

In artikel 6.2.2. van het Landelijk strafrechtreglement is bepaald dat de zitting binnen 14 dagen na indiening van het klaagschrift moet plaatsvinden. Rechtbanken houden zich over het algemeen goed aan dit Reglement. Dit betekent dat het klaagschrift binnen 14 dagen wordt behandeld door de rechter en u dus ook binnen 14 dagen het rijbewijs alweer terug kunt krijgen!

Kans op teruggave

De kans op teruggave van het rijbewijs is weer afhankelijk van verschillende factoren, zoals

  • het alcoholgehalte
  • eventuele recidive
  • en de noodzaak van het rijbewijs voor het werk of andere belangrijke sociale verplichtingen
  • eventueel door het CBR opgelegde maatregelen

Uitgebreid klaagschrift 

In ons doel om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen, laten wij niets aan het toeval over. Wij maken gebruik van een unieke strategie. Waar andere advocatenkantoren volstaan met een standaard klaagschrift van nauwelijks een pagina (1 A-4), nemen de bij ons netwerk aangesloten advocaten echt de tijd voor het opstellen van het klaagschrift. Een uitgebreid klaagschrift van 3 tot 5 pagina's dat volledig op uw situatie is geschreven is niet meer dan gebruikelijk bij ons. Wij besteden echt de noodzakelijke tijd en aandacht aan uw zaak!

 

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden